Välkommen till en trygg och duktig tandläkare i Sollentuna

23 maj 2022
jonas olsson

editorial

Har det hänt att du har hoppat över tandläkarbesök, eftersom till och med en vanlig, förutsättningslös undersökning känns som det sista som du vill utsätta dig för? Kanske är det först när ett tandproblem blir riktigt akut som du samlar ihop dig och ringer tandläkaren för att boka tid. Men – då är det ju ofta kostnaderna som har en obehaglig tendens att vilja springa iväg.

I dag vill många känna sig säkra på att de vågar le och skratta i sociala sammanhang. Man vill veta att man inte behöver bekymra sig över sin andedräkt när man står i kassakön eller småpratar med bordsgrannen på en middag.

Duktiga tandläkare möter dig i en trevlig miljö

En trygg kontakt med en erfaren och skicklig tandläkare lönar sig. När du gör regelbundna besök får du smarta tips och råd, samtidigt som eventuella hål och andra problem upptäcks i tid – innan utgifterna för att åtgärda dem gör hål i din plånbok. Tandläkare i Sollentuna passar för dig som bor eller arbetar i Sollentuna eller brukar shoppa i Barkarby. Tandläkarmottagningen har skickliga medarbetare, modern utrustning och erbjuder en miljö där du kan slappna av.

 

Tandläkare i Sollentuna

 

En tandläkare som har fokus på att hjälpa dig

Hos en duktig tandläkare ska du kunna få hjälp med olika typer av behandlingar, som till exempel:

  •   Allmän tandvård
  •   Lagningar, implantat, proteser, kronor och broar
  •   Bettskena, tandskydd
  •   Rådgivning
  •   Estetisk tandvård
  •   Akuttandvård

En anställd som blir sjuk får som bekant endast ut 80 % av sin lön i form av sjukpenning från Försäkringskassan. Den extra ersättning som en anställd som arbetar inom privat sektor kan få är 12,5 %. Regler och nivåer skiljer sig lite vad det gäller nivå och karensdagar om man arbetar privat, i kommun eller inom Svenska kyrkan. Oavsett vilket, så kan det för din anställde betyda mer än du tror att ha tillgång till ett extra försäkringsskydd som en anställningsförmån.

Fler nyheter