Välj rätt parfym
Billiga parfymer

Välj rätt parfym

Din doft är en av de allra första sakerna som gör intryck och som människor lägger märke till när de träffar dig. Studier har också visat att doften är avgörande för våra val av partners. Det är inte konstigt att människor i tusentals år experimenterat med parfymer av olika slag. Intresset för doft och parfym är nu kanske större än någonsin. Det är förståeligt med tanke på hur lätt såväl information som varor distribueras i vårt samhälle. Det finns mängder av inspiration och tips att ta del av utan större ansträngning, och om du får upp ögonen för en produkt är det oftast en enkel sak att få den levererad till din dörr.

 

Olika typer av parfym

Vad är egentligen en eau de toilette, och vad skiljer den från en eau de cologne eller en parfym? Parfymer delas in i olika kategorier beroende på hur stor andel aromatiska föreningar de består av. Högre andel doftblandning betyder ökad intensitet och varaktighet. Doftkoncentrationen i en eau de parfum är högre än i en eau de toilette av samma parfym, men den egentliga andelen i procent kan variera mellan olika tillverkare.

 

 

Enkelt att beställa billiga parfymer på nätet

Av de anledningar som nämndes inledningsvis är parfym och doft något väldigt personligt, och hur man förhåller sig till detta varierar från person till person. Vem vill inte ge ett så gott första intryck som möjligt och maximera sina chanser att träffa sin drömpartner? Vissa föredrar att ha en riktig signaturdoft som man kör på i ur och skur, medan andra tycker att det är roligare att variera doft efter sammanhang. Billiga parfymer som du enkelt kan beställa hem hittar du lätt på nätet, och det kan ju vara intressant att veta, alldeles oavsett vilken doft du gillar. Coolpriser har till exempel ett brett urval tillgängligt bara några knapptryck bort.