Tredjepartslogistik är en mycket smidig lösning för företaget som inte vill eller kan ha ett eget lager

09 juni 2022
Cecilia Olsson

editorial

Väldigt många drömmer om att en dag starta ett eget företag och det finns också många som faktiskt förverkligar den drömmen. Det är dock väldigt mycket att tänka på när det blivit dags att starta ett företag och det kan därför vara klokt att ta hjälp med vissa delar. Ett exempel på en smidig lösning som underlättar för företagare som ännu inte fått tag på (eller ens har behov för) en stor lagerlokal är tredjepartslogistik, vilket innebär att företaget kan få hjälp med hela eller delar av dess lagerhållning och distribution från en tredje part. 

Vad är fördelarna med tredjepartslogistik

Tredjepartslogistik gynnar företagare bland annat genom att det blir mer tid över till att fokusera på företagets kärnverksamhet. Det underlättar även när det handlar om allt från lagring och ordrar till slutförd leverans ut till kund. Genom tredjepartslogistik så kan ett annat företag sköta lagerhållning och om man önskar även transport till slutkunden. Det går också att få hjälp med packning, pre-pack, omlastning med mera.

tredjepartslogistik

Vilka erbjuder tredjepartslogistik?

Hillmers Logistik är ett logistikföretag som i över tjugo år hjälpt små och stora företag med allt från lagerhållning och orderhantering till distribution och kundtjänst. Hillmers Logistiks lager ligger nära Stockholm, vilket gör det möjligt att nå ut till hela Sverige inom en dag. Lagerhotellet erbjuder hög kvalitet, flexibilitet samt kostnadseffektivt arbete. Hillmers Logistiks uppgift är helt enkelt att sköta logistiken mellan sina företagskunder och deras slutkund eller återförsäljare. 

Få hjälp med precis så mycket eller lite som det finns behov för

Hillmers Logistik vet vikten av att kunna erbjuda helhetslösningar när man arbetar med tredjepartslogistik. Därför kan de ta hand om allt från lagerhållning, packning, pre-pack och omlastning till transport hela vägen ut till slutkund. De erbjuder helt enkelt anpassade lösningar för sina kunder, vilket gör att man kan vända sig till Hillmers Logistik för att få hjälp med precis det företaget behöver.

Fler nyheter