Trädfällning i Malmö ger rena ytor

27 juni 2022
william eriksson

editorial

Allt har sin tid, både i naturen och i trädgården. De kära gamla fruktträden har bjudit på många godsaker under årens lopp, men nu är de mest till besvär, om sanningen ska fram. Ingen har längre tid att lägga in kilovis med päron, och det är besvärligt att kratta alla löv. 

Kanske har trädet växt sig alltför stort och du är rädd att det ska ramla ner döda grenar över garaget. Det spelar ingen roll hur trädet egentligen växer, för har du bestämt dig för att det ska bort, finns det företag som är experter på trädfällning i Malmö. De har moderna redskap och mångårig vana, så de tar bort ditt träd åt dig. 

Synliga spår av trädet försvinner helt 

Har du övertagit en äldre fastighet med många gamla träd på tomten har du säkert egna idéer om hur det ska se ut där. Kanske vill du lägga plattor, ha rena och snygga gräsytor istället för att kratta löv. När du anlitar ett företag för trädfällning och stubbfräsning får du bort allt som är synligt.

Stubbfräsning görs några centimeter under markytan, så du lägger bara på jord och sår gräsfrö där. Du har en stor, ren gräsmatta. Det skräp och sly som blir kvar fraktar trädfällaren bort, och eventuellt kan du få veden uppsågad om du vill ha den.

 

trädfällning Malmö

 

Nya och fräscha träd 

När du har fått bort allt som du inte vill ha kvar, kan du välja att plantera ett nytt träd, men på en annan plats. Du har allt under kontroll och slipper våndas över alltför höga träd med mängder av löv och knotiga grenar.

Du kanske ändå tycker att det är trevligt att kunna plocka dina egna äpplen eller plommon, men det ska vara på dina villkor och du måste själv trivas i din trädgård och disponera utrymmet som du vill.

Fler nyheter