Smidig hjälp med kontorsstädning i Stockholm

25 februari 2021
william eriksson

Stora fina pyntade fönster syns när man går längs gatan. Du kommer till ett vackert inrett kontor med ordning och reda, allt följer samma färg för att matcha så bra som möjligt. Inne i kontoret sitter människor och arbetar, tyst, lugnt och i en trevlig miljö. 

Det är mjukt och skönt att ha sina fötter på golvet, detta tack vare den tjocka heltäckningsmattan. Den tar lite tid att hålla ren när människor går in och ut, men det är inget som hindrar er från att ha den komforten. Ni njuter av ert nystädade kontor tack vare den fantastiska hjälpen ni får med kontorsstädning i stockholm.

 

Öga för smuts

När man väljer att ta in en städfirma för kontorsstädning kan man lita på att det blir minst så rent som man tänkt sig. Städarna har nämligen ett öga för smuts. De vet var smuts och bakterier samlas, de har även koll på vilka medel som behövs till de olika ytorna. Även om du har en heltäckningsmatta vet de hur de på bästa sätt ska göra rent den. 

Ett städat kontor ger en bättre arbetsmiljö, de flesta trivs med ordning och reda runt omkring sig. När man anlitar en städfirma kan man ingå i olika abonnemang, detta beror på hur ofta du vill att de ska vara där. Det finns dock inget rätt eller fel när det kommer till hur ofta de ska komma ut. Vill du ha städat två gånger i månaden eller en gång i månaden? Valet är helt ditt.

Tänk på att alltid välja en seriös städfirma, de ska trots allt ha tillgång till nycklarna och ta hand om kontoret. När du väljer en städfirma som betalar F-skatt kan du även ha rätt till rut-avdraget, detta är ett avdrag som Skatteverket betalar ut. Det gäller endast för arbetet och inte materialet som används.

Fler nyheter