Mopedbilar från Axiom ett tryggare val av färdmedel

10 september 2020
patrick pettersson

När man kommer upp i tonåren ökar drivet för att vara självständig samtidigt som det sociala livet utanför det egna huset och sin familj också tenderar att bli mer omfattande. Man vill kunna ta sig runt på egen hand utan att bli skjutsad eller beroende av pinsamma föräldrar. Samtidigt vill man inte behöva cykla eller promenera till exakt allting. Kanske bor man dessutom på landet, då blir det helt plötsligt ohållbart. 

Många föräldrar landar i beslutet att köpa en moped till sin 15-åring. Men det är helt fel val sett ur perspektiven kring hållbarhet och komfort men framför allt säkerhet. Det är ett mycket bättre val att köpa en mopedbil av märket Axiam till din tonåring. Kraven för att köra aixam mopedbilar är samma som om man skulle köra moped, det vill säga det krävs ett AM-körkort. Men istället för en otrygg dödsmaskin på två hjul påminner det betydligt mer om en personbil. 

 

 

Miljöhjältar på fyra hjul

Det är mopedbilen från Axiam som ger din tonåring den där friheten hen så väl suktar efter. Den går inte att stoppa utan kommer att ta sig i uttryck på ett eller annat vis. Och visst känns det väl då bättre för dig som förälder att den kanaliseras i någonting tryggt och förnuftigt? Mopedbilden från Axiam både stärker självständigheten samtidigt som du som förälder kan andas ut när du vet att ditt barn inte blir en av de där mopedligisterna på stan.  

Mopedbilar är inte bara trygga och säkra, du lockas ytterligare av dem med anledning av deras snygga design. Dessa bilar är stilrena miljöaktivister på fyra hjul. Just hänsynen till miljön och att producera “gröna” bilar för att i så liten mån som möjligt påverka klimatet negativt är Axiams specialitet. Se där, helt plötsligt med dessa mopedbilar har du en riskmedveten  tonåring i hemmet som tar ansvar för klimatets framtid.

Fler nyheter