Mer romantik i vardagen

12 april 2019
Matilda Olsson
Mer romantik i vardagen

När den första förälskelsen lagt sig och man som par har kommit in i en vardag tillsammans är det lätt att det börjar kännas lite tråkigt. Även om man uppskattar vardagens trygghet kan man sakna den spänning som fanns i början. Det finns dock några knep för hur man hittar tillbaka till den där tidiga glöden, nämligen genom att få in lite mer romantik i vardagen. Detta behöver inte vara några stora gester utan små handlingar som visar att du är uppmärksam på din partner och att du bryr dig.

Du kan till exempel köpa en present utan att det är en födelsedag eller något annat som ska firas utan bara för att du vill. Hos www.lovebuddy.se kan du till exempel köpa något som ni kan ha glädje av båda två tillsammans. Du kan också överraska din partner med att ha lagat mat och städat när den kommer hem från jobbet eller genom att ni tar en spontan dejt mitt i veckan och går ut och äter.

Se till att lägga extra mycket krut på små detaljer. När din partner kommer hem från jobbet, sitt inte bara kvar utan avbryt det du håller på med för att välkomna din partner med en kyss. Låt din partner välja vilken film ni ska se, vad ni ska äta eller vilken aktivitet ni ska göra då och då. Kort sagt så är det lilla extra det enda som krävs för en mer romantisk vardag. Skicka sms och skriv att du älskar din partner när den är på jobbet, skriv romantiska lappar och lägg i din partners ficka eller håll varandra i handen när ni är ute och går tillsammans. Dock är det viktigt att båda tar ansvar för att det ska bli mer romantiskt i vardagen, man är ju två i ett förhållande och det kan aldrig vara enbart den enes ansvar.

Fler nyheter