Installation av gasspis i Stockholm minskar elkostnaderna

10 februari 2022
jonas olsson

editorial

I många städer har man tagit bort stadsgas för att ersätta den med el. Elspisar har fördelar men de kan inte mäta sig med en gasspis när det kommer till att laga mat. En gasspis svarar omedelbart när man sänker eller höjer temperaturen och när man stänger av bildas ingen eftervärme.

Den största fördelen med gasspis är kanske att den är ekonomisk. Det beror på att den använder naturgas som redan finns i ledningar runt om i Stockholm. Vill man byta ut de gamla elspisarna i en fastighet mot moderna gasspisar är det enkelt att koppla upp till stadsgasen. 

Kontaktar man företag som utför installation av gasspis Stockholm vet de om det går att koppla upp till stadsnätet. De vet också vilken spis som är lämplig. Det finns möjlighet att koppla in gasol till en gasspis om man befinner sig utanför ledningsnätet. En gasspis är ett så bra alternativ att alla ska få möjlighet att installera den.

 

installation av gasspis stockholm

 

Ren, billig och miljövänlig matlagning när en gasspis installerats

Stadsgasen är ett billigt och miljövänligt alternativ och har fördelen att den finns där även om det skulle bli strömavbrott. För restauranger har det länge varit en självklarhet att använda gasspisar. De moderna spisar som tillverkas nu är säkra, välutrustade och vackra och blir en prydnad i köket. Har man investerat i en gasspis kommer den att hålla i många år. Det är en av anledningarna till att många fastighetsägare installerar gasspisar i moderna bostäder. 

Företag som säljer gasspisar utför installation av gasspis i Stockholm men reparerar också äldre spisar. Eftersom de spisar man säljer är tillverkade av stabilt material i högsta kvalitet blir det därför en självklarhet att vårda och reparera dem. Slitaget är särskilt hårt inom restaurangbranschen och då behöver man ibland byta ut delar eller bara ge spisen en ordentlig översyn och rengöring.  

Fler nyheter