Homestyling ger maximalt betalt för bostaden i Stockholm

17 augusti 2021
Lily Hansen

Den som går på visning av en bostad behöver få ett så bra intryck som möjligt för att vara beredd att köpa den. Genom professionell homestyling blir bostaden tilltalande för så många som möjligt. Målet är att alla som kliver genom dörren ska känna “Åh, vad fint! Här kommer jag att trivas.” Istället för att känna det som om man är på besök hemma hos någon man inte känner, blir visningsbostaden ett objekt som passar alla. Den upplevs som fräsch, snygg och modern. 

Visa upp bostaden från dess bästa sida

Homestyling kan innebära större eller mindre åtgärder. Allt beroende på hur ditt hem ser ut idag. Med hjälp av en duktig homestylingkonsult kan du dels få tips om vad du kan förändra själv, dels få en styling anpassad efter just din bostad. Det som är unikt och extra attraktivt framhävs för att locka så många som möjligt. 

Många bostadsköpare går endast på visning om bilderna i mäklarannonsen är tilltalande. Därför gäller det att få bilderna att sticka ut i mängden, och genom homestyling kan din bostad få det där lilla extra som lockar många köpare till visning. Det innebär en betydligt större chans till budgivning med ett högt försäljningspris.

Visa upp ett hem – inte ditt hem

Homestyling innebär inte att ditt hem inte är fint eller trivsamt som det är. Tvärtom kan du ha ett väldigt mysigt och vackert hem, men det är inte din privata stil eller dina saker som lockar köpare. För många säljare innebär homestyling dessutom en lättnad i och med att man slipper att ha sina personliga saker till allmän beskådan.

Det finns ett antal olika företag som erbjuder homestyling i Stockholm. En god idé är att begära såväl offert som referenser innan man bestämmer sig. Om tidigare kunder varit nöjda är chansen stor att du också blir det.

Fler nyheter