Högst på önskelistan står pumpservice i Stockholm

23 januari 2022
william eriksson

editorial

Jultomten bor i Stockholm. Åtminstone om du frågar den där fyraåringen som precis kom ut från Mall of Scandinavia. Ungen kan berätta om hur han eller hon fick sitta i tomtens knä mitt i köpcentret och berätta vad hen önskade sig i julklapp. Vad tror du barnet önskade sig? Det som alla barn vill ha naturligtvis. En ny pump. Och om det inte vore tillräckligt, numret till ett företag som sysslar med pumpservice i Stockholm. Om pumpen skulle behöva repareras.

Nja, kanske ändå inte va? Fyraåringar är kanske inte målgruppen för pumpar och pumpservice i Stockholm. Målgruppen är snarare de industrier som kanske jobbar med att transportera vätskor på olika sätt. Det kanske är mejeriprodukter som ska hela vägen till affären. Det kanske är trögflytande vätskor som ska pumpas till en omrörare innan de är redo att bli färdigt lim eller någonting annat spännande.

 

pumpservice - pumpar Stockholm

 

En framtid inom pumpindustrin

Även om en fyraåring inte önskar sig pumpar och pumpservice i julklapp så kan det ändå få stå som exempel för vilken nytta de faktiskt gör i samhället. Om du inte jobbar med pumpar själv tänker du troligtvis inte på vilken roll pumparna har i ett industriellt sammanhang. Ett sammanhang som är direkt relevant för det kapitalistiska och konsumerande samhälle vi alla lever och frodas i. Pumparna i Stockholm är bara en bit av hela det samhälleliga pusslet.

Nåväl, skulle du nästa jul få se att det står “pump” längst upp på din vid det laget femåriga unges önskelista kanske du inte ska bli för överraskad. Det är enbart ett tecken på att du har en väldigt talangfull unge som har lärt sig av de bästa vad som betyder någonting i samhället. Kanske kan du spå en framtid inom industrin eller pumpservice för din lilla rackarunge. Potentialen verkar det åtminstone inte råda någon brist på.

Fler nyheter