Hitta en billig hundbur

21 december 2021
jonas olsson

editorial

Med nya husdjur följer även behovet av en del tillbehör. Ibland upptäcker man exempelvis att den hundbur man har är utmärkt till en hund. Men så plötsligt har man en hund till. Kanske var man så uppslukad av lyckan med ännu en pälsboll i familjen att man i yran glömde bort att även den ibland kan behöva transporteras.

Så ger man sig ut på hundburs-jakt och konstaterar efter en stunds googlande att man kommer vara X antal tusenlappar fattigare när man valt den hundbur som passar både hundarna och bilen. Om man inte klickar sig in på https://billiga-hundburar.se/ och tar en kik där. Bara namnet borde ju locka en drös av djurägare som är trötta på att ideligen öppna plånboken. Självfallet kan man inte sätta ett pris på kärleken till sina djur, men det är roligt om det blir pengar över till annat också.

 

image

 

Är det rätt mätt så blir det lätt rätt hundbur

Värt att tänka på och faktiskt en regel man är tvungen att följa är att man väljer rätt storlek på buren. Du behöver alltså mäta så att hunden eller hundarna har tillräckligt med utrymme där inne. Det får inte vara för trångt. Därför är det bra att mäta dina pälsklingar innan du väljer vilken hundbur du ska ha. Fundera även på om du vill ha nytt eller begagnat.

Passa också på att mäta utrymmet i bilen så att du är säker på att buren går in där. Annars blir det till att knata ner till bilhandlaren också, men förhoppningsvis ska det inte behövas. När du sedan har beställt den ultimata billiga hundburen till dina vovsingar vill du ju känna dig trygg och veta att allt funkar med leveransen. Såklart också med eventuell retur om det skulle visa sig att du mätt fel eller någon skada skulle uppstå under leveransen. 

Fler nyheter