Herman Miller Setu, en smart kontorsstol som formar sig efter kroppen

17 februari 2021
Cecilia Olsson

Personer med stillasittande arbete gör klokast i att skapa en bra arbetsplats genom att investera i ergonomiska möbler. Allt fler arbetar hemifrån, något som kan ha många fördelar, men det är också otroligt viktigt att se till så att man inte sliter på kroppen i onödan. Något av det viktigaste är att ha en bra kontorsstol att sitta i. En stol som går att höja och sänka ger goda förutsättningar för att kunna sitta i en bra position, men det finns även andra funktioner som är fina att ha på sin stol.

Skaffa kontorsstolstol i världsklass

Herman Miller är en möbeltillverkare som erbjuder kontorsstolar av mycket hög kvalitet. Till exempel så finns modellen Setu, det är en stol som automatiskt formar sig efter kroppen. Stolen är tillverkad i två olika typer av polypropylen som ger flexibilitet och den reagerar på kroppsvikten samt rör sig tillsammans med kroppen. Setu är en stol som är framtagen för att ge en extra bekväm sittposition och dess konstruktion hjälper till att avlasta nacke, axlar och rygg. Det kan motverka skador som kommer av att man sitter fel under en längre tid. 

En riktigt bra stol till mycket bra pris

Setu är dessutom en perfekt stol om man är flera som delar på samma kontorsplats eftersom dess flexibilitet innebär att den formar sig efter personen som sitter i stolen. Det gör att man endast behöver ställa in stolen på höjden. Vill man få ett riktigt bra pris på en Herman Miller Setu kan man vända sig till Valueshop. Där kan man köpa Herman Miller stolar som använts tidigare men genomgått en så kallad Premium Refurbished process som gör att de i stort sett framstår som helt nya. 

Undvik smärta och stelhet genom att införskaffa en kontorsstol av hög kvalitet, det är en god investering för den som vill ha en välmående kropp.

Fler nyheter