Håll stilen och värmen med skinnhandskar

17 oktober 2021
Lily Hansen

editorial

Få saker utstrålar stil så som ett par snygga skinnhandskar, och det finns många olika färger, material och utformningar att välja bland. Kanske vill du ha något som ska skydda dina händer, något som ska värma dig eller bara något som du vill ha för att matcha och skruva upp din stilighetsgrad en bit. Vad du än söker inom området skinnhandskar så kan du alltid hitta det i en handskaffär som exempelvis https://ostermalmshandskaffar.se/.  

Vad är det då som gör skinnhandskar så mycket bättre än handskar i andra material? Idag finns det andra material än skinn som kan ha samma funktioner, men för de som tycker om skinnhandskar är det inget alternativ. Skinnhandskar blir som en andra hud och kan dessutom fungera mer skyddande än andra alternativ i exempelvis tyg. Man kan även uppnå en annan uppvärmning med ett tunnare skinn än med andra material, där en ökad tjocklek kan krävas.

 

Handskar för hela året

Även om handskar inte är din speciella accent, så har du säkerligen ett flertal olika handskar eller vantar i ditt hem. Det kan vara handskar som du använder för att diska, handskar till snickeriarbeten, handskar till trädgården, handskar till målning, handskar för skidåkning, med mera. Men om handskar är något du tycker mycket om, så kan du även välja att ha ett flertal för olika outfits eller för olika delar av året och dess väderlek.

Det som är roligt med handskar är att du själv kan välja ifall du vill mixa eller matcha med hjälp av dem. Därför kan du även hitta par som kan passa antingen det är mitt i sommaren eller mitt i vintern, och allt däremellan. Det är helt enkelt ett klädesplagg som blir precis vad du själv gör det till, och som du själv väljer när du vill använda. Endast din smak och behov avgör.  

Fler nyheter