Ge bort en parfym till den du älskar

06 augusti 2019
Eva Olsson
Ge bort en parfym till den du älskar

De flesta använder parfym och många av oss gör det dagligen, därför är det en perfekt present att ge bort till någon som till exempel fyller år. Parfym känns också som en lite lyxigare present då man kan njuta av den dagligen. Som kärleksgåva är en härligt doftande parfym roligt att ge till någon person som betyder lite extra.

www.sephora.se hittar du ett riktigt stort utbud av parfymer för både kvinnor och män. Det som kanske kan bli svårt är att välja vilken man ska bestämma sig för, om man inte har en solklar favorit förstås. Här hittar du parfymer från bland annat DOLCE&GABBANA, Diesel, DIOR, Calvin Clain, Giorgio Armani, Calvin Clain, Yves Saint Laurent, Gucci, Lancôme och många, många fler.

Till kvinnor har Sephora över 300 olika parfymer att välja bland och till män över 150, så det kan inte bli så svårt att hitta sin egen favoritdoft.

Förutom alla dessa parfymer finns här också ett stort utbud av makeup, hudvård och hårvård från olika märken att välja bland. Även Sephora har en egen collection med spännande produkter som följer de senaste trenderna.

Här hittar du förutom nyheter och spännande erbjudanden även de senaste skönhetstränderna. Du får också makeuptips om bland annat hur man målar väldigt tunna läppar, hur man får supermatta läppar, hur man får perfekt röda läppar och hur man får fylliga läppar. Från Sephora Collection kommer läppstiftet Sephora Rouge med fyra olika finishes, som Lack, Matt, Sammet och Glans.

Det är lätt att beställa på nätet och det är enkelt att byta eller returnera om du skulle ångra något köp. Du har så lång tid som 30 dagars returrätt. Sephora har även en säker betalning för att du ska känna dig trygg i dina köp. Om du köper för över 550 kr är frakten gratis, om det inte är hemleverans eller företagsleverans. 

Fler nyheter