Fruktbudet levererar färsk frukt direkt till jobbet

10 januari 2022
Lily Hansen

editorial

Det går åt mycket energi under en arbetsdag och energidepån måste fyllas på med jämna mellanrum. Du kanske har hört talas om fruktstund på förskolan eller i skolan, och det är en utmärkt idé. Hur är det på din arbetsplats i ditt företag? Kanske personalen tar med sig egen frukt att äta på jobbet. Långt ifrån alla gör dock det, även om de ofta blir sugna på ett äpple, en apelsin eller en banan under arbetspasset. 

Du och de allra flesta vet såklart att det är nyttigt att äta frukt, men ändå så fuskas det mycket med att äta tillräckligt. Som en liten service och för att hålla personalen pigga och glada kan du beställa fräsch frukt till arbetsplatsen. Du kan få levererat fruktkorgar eller fruktpåsar i god kvalitet direkt till företaget. Det finns olika varianter att välja bland och leveransen sker veckovis på dagtid.

 

image

 

Fördelar med att låta ett fruktbud leverera frukt till arbetsplatsen

Att anlita fruktbudet är en god idé med många fördelar. Även om personalen på en arbetsplats gärna äter frukt, kan det vara krångligt att själv ta med sig frukt till jobbet. Det kan lätt glömmas bort eller så finns det ingen frukt hemma att ta med. Om du beställer frukt till arbetsplatsen finns det alltid förstklassig, färsk frukt åt alla. Personalen blir glad och kan enkelt fylla på energiförrådet när det behövs. 

Nöjd och glad personal presterar bättre, så det är en investering för dig och ditt företag. Det finns även presentkorgar som kan ges som gåva. En fin present att ge till en affärskollega eller som tack för hjälpen till någon som hjälpt dig och företaget. Om du har medarbetare som är på språng, som exempelvis chaufförer eller byggarbetare, är annars en fruktpåse ett lämpligt alternativ. Var och en kan hämta sin egen fruktpåse på kontoret.

Fler nyheter