Föreviga magin med bröllopsfotograf

21 september 2021
william eriksson

För många människor är det den största dagen i deras liv. Du kanske har drömt om det sen du var liten, tappat tron på kärleken vid något skeende, och sedan återfunnit den igen. Och nu står din älskade där i altargången, finklädd som aldrig förr.

På kyrkbänken sitter era föräldrar och vänner och torkar tårarna. Du hör ljudet av orgeln, klockorna som klämtar. Du känner doften av de många blommorna som smyckar lokalen. På kvällen blir det tårta och dans. Du drar ett djupt andetag, och insuper allt. Du har aldrig varit lyckligare.

Men. När ni framkallar fotona ser inget ut som du minns. Kyrkan ser sliten och trist ut. Människorna uttråkade. Din älskade blundar på hälften av bilderna. Du är finnig och blank i ansiktet. Tårtan verkar flottig och hopsjunken. Vad hände med magin, funderar du? Var det verkligen såhär det var?

 

Återupplev dagen igen

Bröllopsdagen är en dag som många vill bära med sig även långt efteråt. Med en professionell bröllopsfotograf kan du garantera att bilderna återspeglar just den där magiska känslan du hade i kroppen den gången du uttalade de stora orden. Hos https://celestialart.se/brollopsfotografering/ får du dessutom två bröllopsfotografer, som kan fånga det magiska ögonblicket från olika vinklar. Med två kameror är de redo att hugga alla spontana händelser som uppstår, och det garanterar att du och din partner fångas från era bästa sidor.

Ibland kan en bröllopsdag gå väldigt fort, men med en bröllopsfotograf så slipper du oroa dig för att missa något. Med fina fotografier kan du återuppleva dagen om och om igen. Du har dessutom möjlighet att se alla de saker du gick miste om när du själv var mitt uppe i det. Bröllopsfotografer agerar som dina minnesbanker och ögon när du själv bara har ögon för en person. Precis som det ju ska vara!

Fler nyheter