Fler möjligheter med glasslipning

25 mars 2022
william eriksson

editorial

Vissa ställen får en bara att tappa andan. Det är så fint, kliniskt rent och bara stilrent. Precis som i en katalog ser det ut som, förutom att det är i verkligheten. Ett stilrent hem består ofta av mycket glas. 

Som staketet runt altanen, istället för att ha något i trä eller järn så har man ett glasstaket. Det finns där, men det syns knappt, det ger den perfekta utsikten, men även det man ser utifrån. Dessutom är det tryggt vare sig barn är med i bilden eller ej. 

Glas är ett väldigt vackert uttryck som man kan använda till många olika ställen. Tack vare att man kan göra glasslipning så kan man forma det som man vill. Det passar utmärkt att ha som staket, men även som altandörr. Det finns väldigt mycket man kan använda glas till, bara din fantasi sätter stopp. Och om det tar stopp, så finns det massor av inspiration att hitta med enkla sökningar på internet. 

 

glasslipning

Lyxa till det i vardagen

Tänk dig en bastu i trädgården, att kunna sitta där och slappna av. Det perfekta läget hade ju givetvis varit om man hade en strandtomt. Ta ett kallt dopp i vattnet, för att springa in till sin bastu. Men bastun är inte inom fyra stängda väggar. Visst är det stängt, men en bastu gjord i glas ger dig den bästa utsikten du kan tänka dig. 

Istället för att kolla in i väggen, så kollar du ut över det vackra din tomt har att ge. Oavsett om det är sjötomt eller inte. Vänd dig till ett företag som är proffs på glas. De hjälper dig med en helhetslösning och fixar så du får det du önskar. Vare sig det är för balkongen, staketet eller om du ska slå till stort och göra en bastu i glas. 

Fler nyheter