Ett fräschare kontor
städning

Ett fräschare kontor

Kontorsstädning i Stockholm är inte enbart en vardagslyx utan en nödvändighet. För de flesta företagare är det otänkbart att inte anlita städhjälp, åtminstone om man har anställda. Anledningarna till detta är flera. En av de första sakerna man tänker på är naturligtvis att det är hygieniskt med ett städat kontor. Man minskar risken för smittspridning och man håller doften fräsch. Hur illa luktar inte Allans mackor som han glömt på skrivbordet i en vecka? Ett städat kontor ser snyggt ut och doftar fräscht. Brukar du ha besökare handlar det dessutom om vilket intryck du vill ge. Smuts och skräp andas inte professionalism direkt!

 

Vad brukar ingå i en kontorsstädning?

För det mesta kan du som företagare anpassa den hjälp du får. Sedan finns det alltid en rad sysslor som normalt sett ingår i en kontorsstädning. Ser man till själva kontorsutrymmet handlar det om att damma och tömma papperskorgar. Golven dammsugs och torkas av. Lister och andra ytor torkas.

Har ni ett lunchrum? Där sker något liknande. Ytor avtorkas och golv dammsugs och moppas. Troligen har ni en sopsäck som då också kommer att tömmas. Sopskåpet torkas även på insidan. 

Toaletterna är ett kapitel för sig och naturligtvis är de ett av de ställen där mest jobb behöver läggas ner. Noggrann rengöring och påfyllning av hygienprodukter behövs för en fräsch omgivning.

 

 

Trivsel och städning

Utan städning tar det inte lång tid innan din personal börjar känna visst missnöje med sin arbetssituation. En bra och pålitlig städfirma är något du behöver satsa på. Länktips: https://enrenarevardag.se/. När alla som arbetar i lokalerna trivs kommer också tillfälliga besökare att uppleva arbetsplatsen och företaget på ett mer positivt sätt. En kompetent städfirma gör att ditt företag kan koncentrera sig på verksamheten och inget annat. En fungerande kontorsstädning i Stockholm är värd guld och genererar intäkter till ditt företag!