En frisör i Stockholm: För en ny du

30 september 2020
patrick pettersson

Hår. För många är det en symbol av skönhet och hälsa. För andra, en känsla till skam. Sen finns det också de som inte riktigt bryr sig. Hur man känner om hår beror ofta på hur det ser ut. Växer håret rikligt och friskt är man antingen stolt eller likgiltig. Men det är få som har den turen. Vi andra får nöja oss med att avundas och längta…

Fast inte alltid. En snabb googling på “frisör stockholm” kan ta fram adressen till din räddare. Till exempel https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/. Det är nämligen så att den som kan hår, den kan förändra hår. Och tovorna som du gått och skämts över hela livet kan på några timmar förvandlas till en beundransvärd Hollywood-frisyr.

 

Ändra form och färg

Varför inte pröva en ny, spännande hårfärg? En asymmetrisk klippning kan sätta guldkant på vardagen. Men även sånt som man helst inte vill tala om kan här fixas. Den otäcka lilla kala fläcken på skallen som man helst vill glömma bort. Eller faktum att det finns mindre hår kvar än man skulle önska. Livet kan vara elakt ibland. Men det du inte fått av livet, det kan du köpa hos frisören. Och ingen behöver veta.

 

Längden spelar ingen roll

Frisörer jobbar med hår varje dag. Därför har de en djupare förståelse av hur olika frisyrer kan matcha olika personligheter. Berätta gärna för din frisör hur du hade tänkt dig förändringen. Tala också om vad du vill att din nya hårstil ska säga om dig. Lyssna på råden, ta emot förslagen.

Är ditt hår långt eller kort? Rakt eller lockigt? Tjockt eller tunt? Det spelar ingen roll. Bra frisörer är utbildade för att ta fram skönheten i det naturliga. Är du trött på ditt naturliga och vill pröva något nytt? De kan de förstås också hjälpa dig med. Det är bara att fråga! 

Fler nyheter