Dina prylar måste inte flytta runt

19 augusti 2019
Lily Hansen
Dina prylar måste inte flytta runt

Äntligen har familjen tagit mod till sig för att följa sin dröm att flytta till varmare breddgrader. Barnen har fått plats i skola, föräldrarna har landat arbete, en liten bungalow är hyrd och den stora villan såld. Men vad ska de göra med hela sitt bohag? De många kvadratmetrarna i Sverige är bytta mot betydligt färre och bara en bråkdel av alla deras möbler och tillhörigheter får plats. Vem vet om de kommer att trivas eller vilja stanna längre än högst några år. I bohaget finns arvegods som har stort affektionsvärde, barnens första små sparkdräkter, fotoalbum och alla andra minnen från ett fint liv. Vad händer med allt detta?

 

Magasinering är lösningen

Familjen kan hyra storage för att kunna behålla alla sina ägodelar trots flytten. De kan hyra den tid som behövs och låta sina viktiga ägodelar stå tryggt i ett magasin som är uppvärmt, larmat och försäkrat. En bra mycket bättre lösning än att försöka trycka in grejerna i någon anhörigs oisolerade, fuktiga och stundtals olåsta gamla garage! Och varför inte låta samma företag som ska förvara dina grejer också flytta dem åt dig samt ansvara för emballering och packning.

 

 

Anledningarna är många men lösningen en

Det är ju givetvis inte endast en flytt utomlands som kan lösas genom till exempel storage i Uppsala. Kanske vill du prova att bo ihop med din nya partner i dennes lilla lägenhet för att se om det funkar mellan er utan att göra dig av med dina saker, kanske ska du ut på en lång backpacker resa och hyr ut din bostad men vill inte hyra ut den möblerad eller kanske vill du förvara det ditt gamla familjehems bohag vid dina föräldrars bortgång i väntan på köp av ett större hus. Listan av anledningar är oändlig, men lösningen väldigt enkel: magasinering. Läs mer här: https://www.flyttharry.se/

Fler nyheter