Besök tandlakareostermalm.com

28 september 2020
jonas olsson

Att ha förlorat en tand kan för vissa vara helt oväsentligt. För andra kan det kännas som en smärre katastrof. Utseendet idag har kommit att betyda väldigt mycket för allt fler människor. Tur för alla är att tandläkarna har blivit så skickliga på att laga och återställa våra tänder. 

Det spelar ingen roll om man varit med om en olycka, varit tvungen att dra ut en tand eller fått skador på emaljen. Det finns alltid tandläkare i Östermalm som är villiga att ta sig an en utmaning och hjälpa. För att göra det finns det massor av olika tekniker som både har förbättrats och förfinats med tiden.

Bort med all amalgam

Många minns tiderna då fyllningarna utgjordes av amalgam och syntes på lång väg. För att inte tala om att det inte är bra för vare sig kroppen eller miljön. Idag finns det istället en fyllning gjord med composit. För tandläkaren är det en lite större utmaning. Men med proffsigt handlag syns det inte alls att tanden blivit lagad.

 

 

Har man inte bara ett hål utan saknar hela tanden blir det annorlunda. Men absolut inte omöjligt. Med fina implantat kan en utomstående inte se att det inte är en eller flera av de egna tänderna. Här finns olika tekniker att tillgå så bäst är att boka en konsultation på exempelvis tandlakareostermalm.com. Skulle det behövas kirurgi så kan flera tandläkare tillhandahålla den tjänsten eller rekommendera en annan tandläkare.

Vad kostar det?

Priserna är olika beroende på vad som ska göras och hur lång tid det tar. Har man behov av mer avancerad tandvård som implantat, tandreglering osv kan man enkelt be om ett kostnadsförslag. Fråga gärna om det finns något sätt att göra en avbetalningsplan. Vissa kliniker har sådana vid större ingrepp. Hos många tandläkare i Östermalm kan man använda ATB, det allmänna tandvårdsbidraget.

Fler nyheter