Att välja rätt hotell
hotell

Att välja rätt hotell

Det kan vara värt att titta på varför du ska bo på hotell och vad det är du faktiskt behöver under din vistelse. Om behovet är ett rum att sova i för att kanske vakna tidigt och ta sig till tåget, behöver man inte så mycket. Rummet kanske inte behöver vara så överdådigt, men det vore praktiskt om de hade tidig frukost eller frukostpåse att ta med. Inte så tokigt när tågen numera oftast inte har någon restaurangvagn, och då kan väntan på att få något i magen, för att inte tala om kaffet, bli lång. För en vistelse strax utanför storstaden, googla på hotell i Ekerö.

 

Tjänsteresa i jobbet

Att resa i jobbet blir något helt annat. Nu är det möjligt att du behöver lite extra plats och ett bord där du kan sitta och jobba. Vattenkokare för att kunna ta en kopp kaffe och en minibar om man behöver något drickbart och inte vill spilla tid på att gå till baren. Tillgång till konferensavdelning med rum för att träffa kunder. Ha tillgång till wifi och projektor samt andra viktiga kontorsapparater som exempelvis en printer. Önskar man att bjuda med klienterna på middag skadar det inte om hotellet har en bra restaurang och goda viner.

 

 

En kombo av båda

Behoven är olika. En kombo är att ha ett rum med skrivbord där man kan sitta och jobba. Kanske är det så att man möter kunden ute på fältet. Då är behovet av en fin restaurang där man bor inte lika stort, eftersom man troligtvis äter ute. Men det kan vara skönt att komma tillbaka efter en lång dag på jobbet och ta ett svalkande eftermiddagsdopp. Det är härligt att luta sig tillbaka på solterrassen med en god bok och låta lugnet sprida sig i kroppen innan det är dags att gå och lägga sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *